Hanzehogeschool Prins Claus Conservatorium in Groningen

Winnaar van de tweede prijs van de Grote Groninger Gebouwenenquête 2018.

Het Prins Claus Conservatorium van de Hanzehogeschool Groningen is dé plek voor muziekvakonderwijs. In het vernieuwde Prins Claus Conservatorium zijn de afdeling jazz en de afdeling klassieke muziek weer samengebracht onder één dak. Het oorspronkelijke pand is getransformeerd tot een gebouw met internationale allure én een gemoedelijke uitstraling. ​​​

Het Prins Claus Conservatorium van de Hanzehogeschool Groningen is zeer verbonden met de samenleving in het noorden van Nederland en heeft tegelijkertijd internationale uitstraling en niveau. Missie is het opleiden van inspirerende musici die het verschil maken in onze samenleving.

Hanzehogeschool Prins Claus Conservatorium Groningen Geveke Bouw en Ontwikkeling BDG Architecten Transformatie Prins Claus Conservatorium - BDG Architecten Gerard van Beek
Realisatie van akoestische wand- en plafondpanelen voor de jazz-zaal, opnamestudio, geluidsruimten en leslokalen en meubels voor de entreehal. #akoestiek #akoestisch #banken #wandbekleding

Contactformulier projecten

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch via telefoonnummer 0598 - 42 27 00 of via onderstaand formulier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees meer over cookies