“Van bedrijfskantine tot sterrenrestaurant. Van botel tot hotel. Harryvan is al vele decennia een betrouwbare partner voor horecaondernemingen.
Hoe zorg je ervoor dat mensen, naast heel lekker eten en/of drinken , een reden hebben om terug te komen? Door de beleving. Materiaal- en kleurgebruik spelen bij de inrichting van het restaurant, het hotel of ander type horecabedrijf dan ook een belangrijke rol. De beleving moet aansluiten bij het concept en het verwachtingspatroon én zich onderscheiden van de concurrentie. Wij hebben veel ervaring met de realisatie van horecaconcepten en denken graag mee over het materiaalgebruik, het kleurgebruik en de realisatie van een eyecatcher.
Naast een goed concept en daarbij passende inrichting moet ook de logistieke indeling van een horecaconcept kloppen. Daarvoor is een goed vloerplan essentieel. Vanuit onze expertise denken wij mee over hoe het gebruik van de juiste materialen een bijdrage kan leveren aan een functionele indeling.
Het interieur van een horecagelegenheid wordt intensief gebruikt. Het interieur moet daarom van een dusdanige kwaliteit zijn dat het lang meegaat en mooi blijft. Onze specialisten nemen de tijd om alle mogelijkheden met de architect en opdrachtgever door te spreken om samen tot de juiste keuzes te komen.
Duurzaamheid is binnen de horeca een steeds belangrijker uitgangspunt bij de realisatie van een nieuw concept. En dan bedoelen we niet alleen eerlijke en goede ingrediënten. Ook de inrichting moet die duurzaamheid uitstralen. Wij spelen hier op in door onder andere bestaande materialen her te gebruiken of door materialen te gebruiken die uit afvalhout gerecycled zijn. Daarnaast werken wij veelvuldig met FSC® gecertificeerd hout onder licentienummer FSC-C143123.
’t Feithhuis Groningen
Graansilo Groningen
Skybox FC Groningen Maripaan Groep
Een greep uit de horecaondernemingen waarvoor wij ook werkzaamheden hebben mogen uitvoeren: