groepsfoto Harryvan medewerkers

Onze mensen

De mensen achter Harryvan maken het verschil.

Zij zorgen ervoor dat de dromen van onze opdrachtgevers vertaald worden naar realiteit.

Wil jij deel uitmaken van ons team?

Bekijk onze vacatures

Bedrijfsvoering

Ruben Kamminga

Ruben Kamminga

Directeur
Niek Antonides

Niek Antonides

Technisch directeur
Arjan Timmerman

Arjan Timmerman

Commercieel directeur
Jaqueline Groenewold

Jaqueline Groenewold

Office manager
Collin Hamming

Collin Hamming

Marketeer | VGM- & duurzaamheidscoördinator
Linda Post

Linda Post

Financiële administratie

Verkoop & calculatie

Watze Bom

Watze Bom

Commercieel technisch adviseur
Arjan Knol

Arjan Knol

Commercieel technisch adviseur

Robin Prins

Junior calculator

Projectleiding

Peter Dijkman

Peter Dijkman

Projectleider
Wiebe van der Zwaag

Wiebe van der Zwaag

Projectleider
Mickey van Geemen

Mickey van Geemen

Projectcoördinator
Martin Wimmenhove

Martin Wimmenhove

Projectleider

Engineering

Freek Olthof

Freek Olthof

Werkvoorbereider

Bryand Prinsen

Werkvoorbereider
Tjamme Vis

Tjamme Vis

Werkvoorbereider
Pascal Weekhout

Pascal Weekhout

Werkvoorbereider / Tekenaar

Productie

Guido Klinkert

Guido Klinkert

Productieleider
Jarno Baar

Jarno Baar

Productie
Edwin Dam

Edwin Dam

Productie
Jasper Dijkman

Jasper Dijkman

Productie
Onze Mensen - Koen Dijkman

Koen Dijkman

Productie
Ferdinand Gresnich

Ferdinand Gresnich

Productie / Magazijn
René Huizing

René Huizing

Productie
Peter Kugel

Peter Kugel

Productie

Kalena Post

Productie
Johan Schrikkema

Johan Schrikkema

Productie
Richard Schut

Richard Schut

Productie
Jacob Smink

Jacob Smink

Productie
Jan Tiemens

Jan Tiemens

Productie
Niek Antonides

Niek Antonides

Technisch directeur
Ik ben opgeleid tot industrieel productontwikkelaar. Na mijn studie ben ik bij Hunter Douglas aan de slag gegaan als productontwerper op de afdeling Architectuur. In 2014 besloot ik voor mezelf te beginnen. Kort hierna kwam ik in contact met Harryvan. In de daarop volgende jaren heb ik als zelfstandige menig project voor Harryvan begeleid. De samenwerking werd steeds intensiever en in 2018 ben ik uiteindelijk mede-eigenaar geworden.

Wat mij trots maakt, is dat we in de afgelopen jaren steeds beter zijn geworden in wat we doen. Met ons bedrijf zijn we doorgegroeid van een standaard interieurbouwer naar een volwaardige projectorganisatie, gespecialiseerd in interieurbouw en fijn timmerwerk. Een ontwikkeling die mede te danken is aan de inzet van onze medewerkers. Door goed naar ze te luisteren en te kijken naar waar ze het beste in zijn, lukt het ons om ze in de kracht van hun werkzaamheden te plaatsen. Onze medewerkers maken echt het verschil binnen ons bedrijf.
Arjan Timmerman

Arjan Timmerman

Commercieel directeur
Ik kom uit een echte bouwfamilie. De bouw is mij met de paplepel ingegoten. Na mijn opleiding MBO Bouwkunde ben ik in 1994 direct gaan werken. Voordat ik in 2016 bij Harryvan begon heb ik diverse commerciële functies bekleed bij een glashandel, gevelbouwer en aannemer. Ook heb ik nog een aantal jaren een eigen aannemingsbedrijf gehad. Bij Harryvan ben ik begonnen als commercieel manager. In 2019 ben ik als commercieel directeur tot de directie toegetreden om vervolgens in 2022 mede-eigenaar van het bedrijf te worden.

Het mooie aan Harryvan vind ik dat we een jong en dynamisch bedrijf zijn, maar wel met een rijke historie die teruggaat tot 1930. Onze platte organisatie maakt dat we een hecht team vormen. We zijn doeners met een duidelijke visie op fijn timmerwerk en interieurbouw. En of het nou de architect, de aannemer, de leverancier of een andere partij is, bij Harryvan spreken we de taal van alle partijen. Dit alles is waarom opdrachtgevers graag met ons samenwerken en waarom we zoveel mooie projecten mogen en kunnen realiseren met z'n allen.
Jaqueline Groenewold

Jaqueline Groenewold

Office manager
Ik ben na mijn opleidingen tot (directie)secretaresse op mijn 18e begonnen met werken. De eerste 12 jaar als secretaresse bij diverse bedrijven, hierna ruim 14 jaar op de commerciële binnendienst van een makelaardij. In 2015 heb ik de makelaardij omgeruild voor de interieurbouw en ben ik bij Harryvan begonnen.

Ik ben er trots op dat ik, in de jaren dat ik inmiddels bij Harryvan werk, het bedrijf goed heb leren 'lezen'. Dit maakt mijn werk ook zo leuk. Van commercie tot productie, ik weet wat er speelt, ik weet wie met welk project bezig is en ik kan klanten dus snel met de juiste persoon binnen ons bedrijf in contact brengen. In mijn functie ondersteun ik het hele bedrijf en dit maakt dat iedere dag anders is. De zelfstandigheid in mijn functie, het gevoel dat ik van meerwaarde ben en het teamgevoel binnen het bedrijf zorgt ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.
Collin Hamming

Collin Hamming

Marketeer | VGM- & duurzaamheidscoördinator
Ik ben sinds 2019 in dienst. Met een toeristisch-recreatieve opleiding als basis, ben ik gestart met diverse verkoopfuncties in de hotellerie. Na een aantal jaren in de verkoop, kwam ik erachter dat ik marketing eigenlijk veel interessanter vond. Via avondstudies heb ik toen meerdere marketingdiploma’s gehaald. Hierna ben ik als marketeer nog een aantal jaren in de gastvrijheidssector werkzaam gebleven. In 2012 ben ik overgestapt naar de automotive en in 2019 ben ik bij Harryvan in dienst getreden.

Het leukste aan mijn werk vind ik de veelzijdigheid van wat ik doe en de vrijheid om vorm en inhoud te geven aan mijn functie. Naast mijn creatieve rol als marketeer ben ik binnen Harryvan onder andere ook de duurzaamheids- en VGM-coördinator. Elke dag is hierdoor anders. Er zijn de afgelopen jaren flinke stappen gezet in de verdere professionalisering en positionering van het bedrijf. Mijn bijdrage hieraan geeft mij veel voldoening. Het is een mooi bedrijf om voor te werken met hele leuke collega's.
Linda Post

Linda Post

Financiële administratie
Ik heb toerisme gestudeerd bij TIO, maar toen ik daarmee klaar was brak de golfoorlog uit en was er geen werk te vinden. Ik kreeg bij het bedrijf van mijn toenmalige buurman de kans om op de administratie te gaan werken. In de jaren die volgden heb ik mij via avondstudies verder bekwaamd in het administratieve vak. In 2007 ben ik op de financiële administratie van Harryvan begonnen.

Wat mijn werk zo leuk maakt, zijn de afwisselende werkzaamheden. In mijn functie houd ik mij bezig met de financiële administratie, maar ook met verzekeringen en salarissen. En dat voor verschillende interne opdrachtgevers. Harryvan is daarnaast een bedrijf dat continu zoekt naar en inspeelt op nieuwe kansen in de markt. Dit zorgt ervoor dat mijn werk nog diverser en leuker is.
Watze Bom

Watze Bom

Commercieel technisch adviseur
Ik ben ooit gestart als meubelrestaurateur/-stoffeerder met een eigen bedrijf. Na enkele jaren heb ik dit verkocht en heb ik de overstap gemaakt naar interieurbouw. Ik ben bij diverse interieurbouwers werkzaam geweest. Eerst als meubelmaker in de fabriek, later als voorman op locaties. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar kantoor als calculator. Van 2010 tot 2019 heb ik bij de Doktersdienst Groningen en KPN gewerkt, iets heel anders. Het interieurbouw 'bloed' bleef echter stromen en ik ben dan ook blij dat ik sinds mei 2019 bij Harryvan weer dat doe wat ik het leukste vind, calculeren.

Ik zie het als een mooie uitdaging om iedere keer de plannen van een architect te vertalen naar een mogelijke uitvoering door ons bedrijf, rekening houdend met de kosten en het rendement. En als een project dat ik uitgerekend heb dan een order wordt, dan maakt mij dit trots. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk. Dit komt door de goede sfeer in het bedrijf en tussen collega's onderling en het wederzijds respect dat iedereen heeft.
Arjan Knol

Arjan Knol

Commercieel technisch adviseur

Robin Prins

Junior calculator
Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in interieur en heb hier mijn opleiding(en) dan ook op uitgekozen, bouwkunde voor het technische gedeelte en Interieur Design voor de gerichte opleiding richting de interieurbouw. Voordat ik in 2023 bij Harryvan ben begonnen, heb ik werkervaring opgedaan bij andere bedrijven in de interieur(bouw) branche.

Calculatie is nieuw voor mij. Ik vind het mooi dat ik het financiële aspect van het vak kan leren van vakmensen die bekwaam zijn met het werk en dit werk al langere tijd doen. Daarnaast zie ik het als uitdaging om juiste inschattingen te maken. Inschattingen die de opdrachtgever aanspreken en die realistisch zijn om een project goed uit te voeren. Mijn ambitie binnen Harryvan is om het calculeren goed onder de knie te krijgen, van zowel kleine als grote projecten, en op deze manier mijn kennis van de interieurbouw branche te vergroten.
Peter Dijkman

Peter Dijkman

Projectleider
Voordat ik in 1997 in dienst kwam bij Harryan, had ik er al een aantal jaren vakantiewerk gedaan. Harryvan is mijn enige werkgever. Best bijzonder toch? Ik ben begonnen in de fabriek en na een jaar doorgegroeid naar werkvoorbereider kozijnen. In de jaren die volgden heb ik diverse functies binnen het bedrijf bekleed. Inmiddels ben ik al weer een paar jaar projectleider. In al die tijd is het bedrijf gegroeid, zijn de projecten steeds groter/complexer geworden, en daarmee ook de vereisten en verantwoordelijkheden van de werkzaamheden. Met name dat laatste heeft mij altijd aangesproken.

Ik sta (zowel thuis als op mijn werk) bekend als een redelijke control freak. Ik wil dus graag dat de projecten lopen zoals we ze in het voortraject hebben uitgedacht waarbij de bewaking van het budget, planning en uitvoering belangrijke aspecten zijn. Communicatie, afspraken maken (en nakomen) met opdrachtgevers en leveranciers zijn hierbij uitdagende onderdelen. Bij het ene project loopt alles op rolletjes, bij andere projecten zit het soms tegen. Als relatief klein bedrijf zijn wij in staat zijn om grote, complexe projecten te realiseren in de ‘eredivisie’. Door korte lijnen, een sterk en nog steeds groeiend team, en met betrouwbare leveranciers om ons heen, kunnen we heel wat maken. Ik ben er trots dat ik hier deel van uitmaak. Geen dag is hetzelfde. Elk project heeft zijn eigen risico’s en uitdagingen. Juist die uitdagingen maakt dat ik plezier heb in mijn werk.
Wiebe van der Zwaag

Wiebe van der Zwaag

Projectleider
Ik heb in Mechelen de opleiding Interieurarchitectuur met afstudeerrichting Detail gevolgd, en mijn eerste werkervaring opgedaan bij een architectenbureau in Brussel. Na mijn opleiding ben ik in Groningen als junior interieur architect aan de slag gegaan bij een ontwerp- en projectenbureau dat zich vooral richt op particulieren en horeca. In 2019 heb ik de overstap gemaakt naar Harryvan. Eerst als werkvoorbereider/tekenaar voor een groot project om vervolgens in mei 2020 door te groeien naar mijn huidige functie.

Of het nu gaat om de materialisatie, een detail of een budgettaire uitdaging, het op projectniveau oplossen van 'puzzels' vind ik de grootste en leukste uitdaging van mijn werk. Het onmogelijke mogelijk maken met een blije opdrachtgever als eindresultaat. Als dit lukt, dan word ik daar zelf ook blij van. Harryvan is een fijn bedrijf om voor te werken. Iedereen staat voor elkaar klaar om samen een mooi resultaat neer te zetten.
Mickey van Geemen

Mickey van Geemen

Projectcoördinator
Ik kom uit een timmermans familie. Na mijn havo te hebben afgerond heb ik veel gereisd om verschillende plekken en culturen te ontdekken, maar ook om te kitesurfen. Vanaf mijn 23e ben ik als zelfstandig timmerman gaan werken en sinds 2018 als projectleider en werkvoorbereider bij een decor- en interieurbouw bedrijf in Utrecht. Ik ben verhuisd naar het noorden van het land en sinds december 2022 bij Harryvan begonnen.

Ik vind het erg leuk en interessant te zien hoe de projecten bij Harryvan van a tot z tot stand komen en wat daarbij komt kijken. Ik verwacht dat ik de komende jaren veel kan leren en ik hoop mijn kennis volledig in te zetten bij Harryvan.
Martin Wimmenhove

Martin Wimmenhove

Projectleider
Ik werk sinds 2001 bij Harryvan. Het is daarmee ook het enige bedrijf waarvoor ik gewerkt heb. Ik ben begonnen in de timmerfabriek als productiemedewerker waarbij ik de eerste jaren ook nog één dag per week naar school ging. Na verloop van tijd was ik steeds vaker op projectlocaties te vinden voor de montage en de laatste jaren als servicemonteur. In 2020 ben ik door de directie gevraagd om op kantoor als calculator aan de slag te gaan. Een jaar later ben ik doorgestroomd naar mijn huidige functie.

Ik waardeer het enorm dat ik binnen Harryvan de kans heb gekregen om mij te ontwikkelen. Door de bagage aan ervaring die ik op de verschillende afdelingen heb opgedaan, kan ik mij heel goed verplaatsen in de diverse gesprekspartners. Het helpt mij enorm om mijn huidige werk goed uit te voeren. Sowieso vind ik dat Harryvan een hele sociale werkgever is. Ze staan altijd voor de werknemers klaar. In goede en mindere tijden.
Freek Olthof

Freek Olthof

Werkvoorbereider
Tijdens mijn opleiding MTS Bouwkunde kwam ik erachter dat ik toch liever iets anders wilde doen. Ik ben toen geswitcht naar een werk- en leertraject meubelmakerij. Ik kwam terecht bij een kleine meubelmakerij waar ik de kneepjes van het vak heb geleerd van een oude rot. Eind 2003 ben ik mijn eigen maatwerk meubelmakerij bedrijf begonnen. Ik heb 14 jaar met plezier en succes hele mooie opdrachten mogen uitvoeren. Rond 2019 heb ik mijn bedrijf beëindigd en ben ik als productieleider bij een interieurbouwer in dienst getreden. In 2020 heb ik de overstap naar Harryvan gemaakt. Daar ben ik als werkvoorbereider/tekenaar aangenomen.

Ik heb zeker geen spijt van mijn overstap naar Harryvan, want wat mijn werk zo leuk maakt, is dat iedere werkdag zijn uitdagingen heeft en het werk heel divers is. Elke dag ben ik bezig met andere onderdelen, opdrachten, uitvoeringen, oplossingen met betrekking tot de projecten waar ik aan meewerk. Recent heb ik ook een project zelf mogen leiden, naar volle tevredenheid van de opdrachtgever die heel blij was met het eindresultaat. Dit geeft dan echt wel een kick.

Bryand Prinsen

Werkvoorbereider
Ik ben in 2023 bij Harryvan begonnen, mijn eerste werkgever na het voltooien van mijn HBO-opleiding BA Interior Architecture.

Ik zie het als een mooie uitdaging om technische skills te ontwikkelen en te leren aftasten wat er onder een ontwerp ligt om zo bij te dragen aan een succesvol afgerond project. Daarnaast vind ik het leuk om samen te werken in een dynamisch team en bedrijf.
Tjamme Vis

Tjamme Vis

Werkvoorbereider
Na het voltooien van mijn opleiding heb ik vijf jaar gewerkt bij een interieurbouwer. Hier deed ik zowel productie- als montagewerkzaamheden. Ook heb ik bij dit bedrijf al wat ervaring opgedaan als werkvoorbereider. In 2022 ben ik bij Harryvan begonnen als werkvoorbereider.

Ik verheug me erop om samen met mijn collega's te werken aan aansprekende projecten. Ik verwacht daar de komende jaren veel van te kunnen leren. Ik vind het fijn dat ik bij Harryvan de kans krijg om mij verder te ontwikkelen.
Pascal Weekhout

Pascal Weekhout

Werkvoorbereider / Tekenaar
Na mijn HBO opleiding industrieel product ontwerpen (IPO) in Groningen ben ik direct bij Harryvan gaan werken. Ik ben als tekenaar voor diverse projecten begonnen. Inmiddels houd ik mij ook bezig met werkvoorbereiding.

Wat ik uitdagend vind aan mijn werk is dat ik met zoveel factoren rekening moet houden. Ik moet ervoor zorgen dat alle losse schakels met elkaar verbonden worden om zo het project tot een goed einde te brengen met als eindresultaat dat de inrichting wordt opgeleverd zoals getekend en afgesproken met de opdrachtgever. Ook de diversiteit en samenwerking met de jongens uit de productie en de montage maakt het werk leuk en uitdagend. Ik ben trots op de mooie en complexe projecten waar ik superveel van leer en waarvoor we hele gave dingen maken. Dit maakt ook dat ik elke dag met plezier naar je werk gaat?
Guido Klinkert

Guido Klinkert

Productieleider
Na mijn studie ben ik als uitzendkracht mijn carrière begonnen bij Hunter Douglas. In de ruim 28 jaar bij dit bedrijf heb ik alle disciplines doorlopen. Van medewerker in de fabriek tot hoofd magazijn. Van inkoper tot projectleider. Van commercieel binnendienstmedewerker tot productieleider. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan en snap ik goed hoe bedrijfsprocessen werken. In 2021 ben ik bij Harryvan begonnen als projectleider, maar al snel doorgegroeid naar produktieleider. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de fabriek.

De veelzijdigheid en afwisseling in deze functie spreekt mij enorm aan. Ik ga met een voldaan gevoel naar huis als een order op tijd de deur uitgaat. Dit vraagt de nodige flexibiliteit van mij en het team, want iedere weekplanning verloopt anders dan in eerste instantie gedacht. Het team is waar ik het meest trots op ben. Iedereen staat er voor elkaar en samen is het schouders eronder en knallen.

Jarno Baar

Jarno Baar

Productie
Edwin Dam

Edwin Dam

Productie
Ik heb de LTS gedaan in Leek en aansluitend een meubelopleiding. Na mijn opleidingen heb ik bij verschillende interieurbouwers als allround meubelmaker gewerkt. Inmiddels werk ik alweer bijna 25 jaar als allround meubelmaker bij Harryvan.

In alle jaren bij Harryvan heb ik alle werkzaamheden binnen de timmerfabriek wel gedaan. Bij Harryvan doen we veel speciaal werk wat mijn werk mooi en uitdagend maakt. Ieder project is weer anders waardoor mijn werk nooit hetzelfde is. Ik heb mijn eigen opdrachten/klussen en dat maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.
Jasper Dijkman

Jasper Dijkman

Productie
Ik heb de opleiding Creatief Vakman gevolgd aan het Alfa college. Na 1 jaar studie wilde ik graag aan het werk en niet meer 5 dagen op school zitten. Toen ben ik bij Harryvan via het BBL-traject aan het werk gegaan. Dit heb ik 2 a 3 jaar gedaan en hierna ben ik als productiemedewerker in dienst getreden bij Harryvan. Als productiemedewerker voer ik in onze eigen timmerfabriek werkzaamheden uit, maar ik ben ook vaak op locatie bezig met montagewerkzaamheden.

Mijn werkzaamheden zijn afwisselend en wat ik leuk vind is om mee te denken over uitdagingen in het werk en deze naar tevredenheid van een opdrachtgever op te lossen. Ik werk graag bij Harryvan omdat we als bedrijf, en als team, hele mooie projecten mogen realiseren.
Onze Mensen - Koen Dijkman

Koen Dijkman

Productie
Ik volg de opleiding scheeps- en interieurbouw aan het Alfa College in Groningen. Mijn eerste stage was bij een scheepsinterieurbouwbedrijf. Vanaf september 2022 heb ik tien weken meegelopen in de timmerfabriek als stagiair. Vanaf december mag ik als BBL-er werken en leren combineren bij Harryvan.

Bij Harryvan hoop ik veel te leren op het gebied van interieurbouw.
Ferdinand Gresnich

Ferdinand Gresnich

Productie / Magazijn
Tijdens mijn schooltijd ben ik begonnen bij een groothandel, als manusje van alles en later als kassier. Daarna heb ik jarenlang als magazijn- en produktiemedewerker gewerkt bij een drukkerij. Voordat ik bij Harryvan ben komen te werken, heb ik nog vijf jaar als klantadviseur bij het UWV gewerkt, maar bureauwerk was niet mijn ding. Bij Harryvan ben ik begonnen als produktiemedewerker. Eind 2019 ben ik gevraagd om het magazijn voor mijn rekening te nemen.

Het fijne aan werken bij Harryvan is de vrijheid die ik krijg om mijn werkzaamheden op mijn eigen manier te doen. Ik ben de 'olie in de machine', oftewel ik zorg ervoor dat alles klaarstaat zodat de collega's door kunnen werken. Wat ik ook leuk vind, is om waar nodig de helpende hand te bieden. Niet alleen in de timmerfabriek, maar ook voor de collega's op kantoor. De variatie in mijn werkzaamheden maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.
René Huizing

René Huizing

Productie
Na het afronden van mijn bouwopleiding, ruim 20 jaar geleden, ben ik direct aan het werk gegaan bij Harryvan. Eerst als uitzendkracht en daarna in vaste dienst. Ik ben begonnen op de kozijnenafdeling bij de afmontage en hierna nog als opsluiter van kozijnen. Na verloop van tijd ben ik geswitcht naar de interieurafdeling. Dit werk doe ik nog steeds met veel plezier.

Het leuke aan mijn werk is het afwisselende karakter ervan. Ieder project waar ik aan mag werken is weer anders. Het is fijn om mooie dingen te maken en die later ergens te zien staan.
Peter Kugel

Peter Kugel

Productie
Inmiddels ben ik meer dan 40 jaar in dienst bij Harryvan, nog aangenomen door de toenmalige eigenaar en naamgever van het bedrijf Jan Harryvan.

Na school ben ik begonnen in de spuiterij van de kozijnen en al snel ging ik door naar de houtstek van het bedrijf. Daarna werd ik ramenspecialist en uiteindelijk meubelmaker. Toen we eind jaren negentig een CNC-machine kregen, heb ik de opleiding voor CNC-programmeur gevolgd. Naast het programmeren van de CNC check en optimaliseer ik de zaaglijsten van de projecten die richting de zagerij gaan. Hierbij heb ik veel overleg met de werkvoorbereiding. Ik ben de brug tussen werkvoorbereiding en productie.

Ik ben best trots op de vele bijzondere en indrukwekkende projecten die we met z’n allen gerealiseerd hebben. Voor mij persoonlijk geldt hoe uitdagender het project, des te leuker het werk voor mij is. Ik zorg ervoor dat alle ‘puzzelstukjes’ op hun plaats vallen. Oftewel dat tekeningen vanuit onze werkvoorbereiding door vertaald worden naar begrijpelijke en werkbare instructies voor de productie zodat de jongens in de fabriek efficiënt hun werk kunnen doen. Geen dag is voor mij hetzelfde. Dat en het fijne team binnen Harryvan maakt dat ik na ruim 40 jaar nog steeds met plezier naar mijn werk ga.

Kalena Post

Productie
Johan Schrikkema

Johan Schrikkema

Productie
Richard Schut

Richard Schut

Productie
Ik ben in 2015 als stagiair van de MBO-opleiding Hout & Meubel bij Harryvan binnengekomen. Eerst een niveau 2 snuffelstage, daarna een niveau 3 BBL-plek waarbij ik werkervaring en school combineerde. In de jaren die volgden heb ik heel veel geleerd in de fabriek. In 2018 ben ik doorgegroeid naar CNC-operator. Ondertussen is mijn functie verder uitgebreid en ben ik ook deels op kantoor te vinden als programmeur/controlleur. Voordat tekeningen in de fabriek opgepakt worden, controleer ik deze. Ook ben ik binnen het productieteam aanspreekpunt voor wat het tekenwerk betreft.

Bij Harryvan doen we veel unieke projecten die de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Ik ben er trots op dat ik de kans heb gekregen om mezelf bij Harryvan te ontwikkelen. Mijn huidige functie is heel afwisselend en dat maakt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga. Ook de goede onderlinge band is heel fijn. We zijn een hecht team.
Jacob Smink

Jacob Smink

Productie
Voordat ik besloot om mijn gevoel te volgen door met mijn handen te gaan werken en naar mijn ‘creatieve ik’ te luisteren, werkte in bijna 10 jaar in de deurwaardersbranche. Een interessant werkveld maar de schuldenproblematiek bracht te veel negativiteit met zich mee. Daarom heb ik op latere leeftijd het roer omgegooid en ben ik de opleiding tot allround meubelmaker gaan volgen.

Voor Harryvan heb ik bij twee interieurbouwers gewerkt. Bedrijven met elk hun specialismes en eigen klantenkring, maar bij Harryvan blijkt het toch allemaal wat ambitieuzer en dat zorgt voor interessante uitdagingen en supergave projecten. Het overgrote deel van de tijd werk ik in de fabriek. Zo nu en dan ga ik ook mee op pad om onze creaties te plaatsen op de plek waarvoor ze bedacht zijn.

Het leukste aan mijn werk in de timmerfabriek vind ik om een stapel materiaal met behulp van mijn handen te zien veranderen in een tastbaar eindproduct. Dit geeft elke keer weer voldoening. Het mooie is dat ieder project anders is. Ik verveel me dus niet snel en wordt elke keer weer geprikkeld om na te denken over hoe ik het volgende project gaan aanvliegen.

Ik vind het fantastisch dat ik door heel Nederland op de meest uiteenlopende plekken een gebouw binnen kan lopen en kan zeggen “kijk, dit hebben we bij Harryvan bedacht en gemaakt”. Naturalis in Leiden, Paleis het Loo in Apeldoorn, het Forum in Groningen, echt serieuze publiekstrekkers waar ons bedrijf een grote rol had bij het inrichten ervan.

We hebben een heel leuk team met ontzettend goede vaklui rondlopen. Ik kijk met enorm veel respect en plezier naar hun vaardigheden en merk dat ik het geweldig vind om van hen te leren. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen. Daarnaast is het contact met iedereen binnen het bedrijf in mijn optiek dusdanig dat je echt het gevoel krijgt dat we het met zijn allen doen.
Jan Tiemens

Jan Tiemens

Productie
Na de LTS ben ik gelijk gaan werken. Ik was 15 en begon bij een modelmaker voor de gieterij. Hierna heb ik als timmerman gwerkt bij diverse scheepsbetimmeringsbedrijven. Bij deze bedrijven was ik vaak van huis. Ik werkte door heel Nederland en in België en Duitsland.

Uiteindelijk ben ik in 2004 bij Harryvan terechtgekomen. Van werkplaats aanvegen tot projecten leiden, ik heb in de afgelopen jaren van alles gedaan. De vele uitdagingen in mijn werk en mooie dingen maken is wat mijn werk leuk maakt. Daarnaast is het fijn dat je bij Harryvan een redelijke vrijheid en zelfstandigheid hebt om je werk te doen.
Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees meer over cookies